Cursus persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling

Ontmoetingcentrum Damast Ootmarsum
Erve Fakkert Rossum

Cursus persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling.
Waarom deze cursus en wat kun je verwachten.

De cursus is ontstaan uit mijn eigen ervaringen. Een groot deel van mijn leven bestond uit het nemen van hindernissen. Het tegen komen van obstakels die ik maar niet begreep. Het leek er op dat ik niet voor dit leven bestemd was, alles leek mis te gaan. Zowel financieel, lichamelijk als geestelijk.

Financieel : het lukte maar niet om het hoofd boven water te houden.

Lichamelijk: ik kreeg te maken met steeds meer lichamelijke klachten: hoofdpijn -spierpijn vooral veel kramp. Pijn in gewrichten rug en schouders. Snel vermoeid raken enz.

Geestelijk: Burn-out – snel geïrriteerd raken- niet goed kunnen concentreren. Veel fouten maken in je werk. Behalve ik zelf, doet iedereen het verkeert.

Genoeg om over na te denken.

Vele onderzoeken verder kwam ik er achter dat ik naar van alles op zoek was. En dat ik niet wist hoe ik naar mezelf moest kijken.
Deze ontdekking bracht mij op het pad van zelf ontwikkeling. Ik heb dan ook veel cursussen en workshops bezocht om er achter te komen wie en wat ik ben. Hierdoor kwam ik er achter dat ik veel meer talenten heb. Talenten waar ik mij niet bewust van was. Mede door het ontdekken van die talenten kwam ik er steeds meer achter dat alles wat mij overkomt in mijzelf aanwezig is. Dus ook de vele tegenslagen. En dat de sleutel tot zelfbevrijding alleen maar te vinden is in mijzelf. Ik ben hierdoor zo geïnspireerd geraakt dat ik dit graag wil delen met anderen.

Waaruit bestaat de cursus.
Eigenlijk is het niet veel meer dan het ontdekken van je verborgen talenten. Het leren luisteren naar je lichaam. Het omgaan met je intuïtieve gevoelens magnetiseren – reiki. Het leren luisteren naar wat er omgaat in andere mensen. Respect hebben voor elkaar zonder oordeel. Maar ook respect hebben voor je zelf.

Wat kun je er mee.
Behalve oplossingen voor jezelf zien bied het je de mogelijkheid oplossingen te zien in je mede mens.

Open les 4 maart in centrum Damast in Ootmarsum.
Zaal open 9.00 begin les 9.30 tot 12.00
Cursus Damast 4 dagdelen 11-18 – 25 maart en 1 april
Zaal open 9.00 begin les 9.30 tot 12.00

Open les 7 maart Erve Fakkert in Rossum
Zaal open 19.00 begin les 19.30 tot 22.00
Cursus Erve Fakkert 4 dagdelen 14- 21- 28 maart en 4 april
Zaal open 19.00 begin les 19.30 tot 22.00

Kosten open les bedragen € 15,00 pp
Kosten cursus € 150,00 inclusief cursusmap basis kennis magnetiseren.

Interesse…..
Praktijk vrij als een vogel
bennieoudeengberink@outlook.com
www vrijalseenvogel.nl
06-57328274